![28489062](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/12/22/k_28489062_640.jpg)
Trebat će vam:
500 g liganja matovilac radič mladi luk peršin sol papar muškatni oraščić aceto balsamico sok 1 limuna sol i papar maslinovo ulje |
![Seafood salad in white bowl on wooden table](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/27/12/iStock-658178156.jpg)
Priprema:
Lignje očistite i ispecite na grill tavi na maslinovom ulju. Maknite sa strane i pustite da se ohlade. Izrežite ih na kolutove, a krakove na manje komade. Lisnatu salatu operite i natrgajte na manje komade. Matovilcu i radiču dodajte lignje. Narežite sitno mladi luk te dodajte i njega. U posebnu posudu pomiješajte malsinovo ulje, sok limuna, sol, papar, nasjeckani peršin, aceto i nariban prstohvat muškatnog oraščića. Sve dobro promiješajte i prelijte preko liganja i lisnate salate. Dobar tek!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....