Trebat će vam:
1 manja cvjetača 2 jaja 1/2 šalice svježe naribanog parmezana 1 šalica naribane mozzarelle ili cheddar sira 1 žličica luka u prahu malo soli i papra maslinovo ulje ili ulje uljane repice klice rikole |
Priprema:
Cvjetaču očistite i miksajte u sitne mrvice. Prebacite je u posudu pa posolite, dodajte luk u prahu, umućena jaja, naribani parmezan i sve skupa dobro izmiješajte. Zatim u zagrijanu tavu na srednje jakoj vatri dodajte malo ulja te stavite smjesu od cvjetače u dvije hrpice u kockastom obliku tosta. Pecite s obje strane oko 3-4 minute, pa na jedan "tost" stavite sir i preklopite s drugim kako bi se otopio na tavi. Servirajte lagano ohlađeno s klicama od rikole.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....