
Pečena hrskava svinjetina žudi za malčice jačim i aromatičnijim pivama punijeg okusa, poput The Garden Brewery stouta, a mogao bi proći i malo lakši Midnight Bell dark ale. The Garden Brewery stout, Midnight Bell dark ale ili Spitfire kentish ale će savršeno ljubiti i bilo koje drugo meso pripremljeno na ovakav način.
Trebat će vam:
1 ananas, očišćen i izrezan na sitne kockice (sredinu odbacite) 50 ml sojina umaka 30 ml meda (može i jači med, npr. kesten) 30 ml jabučnog octa 3 režnja češnjaka, izrezana na listiće 40 g svježeg đumbira izrezanog na kockice 2 klinčića, izmrvljena 3% soli malo papra |

Priprema:
Izmiješajte sve sastojke i natrljajte svinjetinu. Stavite u PVC vrećicu i stavite u hladnjak, ostavite najmanje 24 sata, a može i dulje, do 4 dana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....