S lješnjacima i ribizlima!

Uvijek ima mjesta za Nutella cheesecake!

Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake. Isprobajte ovaj recept, osvježava, a onaj okus lješnjaka koji obožavamo nas prati u svakom zalogaju!

Trebat će vam:

Za podlogu:

250 g Digestive keksa
100 g rastopljenog maslaca

Za kremu:

400 g Nutelle sobne temperature
100 g sjeckanih pečenih lješnjaka
500 g svježeg krem sira
60 g šećera u prahu

Priprema:

Kekse sameljite i u njih dodajte rastopljeni maslac. Podlogu stavite u kalup za tortu i utisnite rukom. Za kremu pomiješajte usitnjene lješnjake, Nutellu, krem sir i šećer u prahu. Miksajte električnim mikserom. Stavite na podlogu, sve zagladite, a na vrh stavite osvježavajuće ribizle. Ostavite u hladnjaku par sati prije posluživanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 20:30