![27897618](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/09/14/k_27897618_640.jpg)
Trebat će vam:
6 do 8 paradajzerica 250 g kremastog sira poput ricotte sol, papar peršinov list krema aceta balsamica svježi vlasac |
![Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/23/12/paprika3-180815.jpg)
Priprema:
Paradajzericama odrežite gornji dio gdje je bila peteljka tako da napravite poklopac kojim ćete kasnije poklopiti papriku. Uklonite pomoću škarica koštice iz unutrašnjosti. Pomiješajte u posudi sir, sol, papar i peršinov list pa tom smjesom napunite paprike: poklopite ih i pecite na 180 do 200 stupnjeva dok ne omekšaju. Servirajte ih pokapane s kremom aceta balsamica i maslinova ulja te posute nasjeckanim vlascem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....