
Trebat će vam:
1 pileća prsa 1 konzerva crvenoga graha 1 konzerva sjeckanih pelata 1 manja konzerva kukuruza 1 svježa paprika, crvena ili zelena 1 veći luk 2 češnja češnjaka peršinov list sol, papar 1 žličica umaka od paprike, nešto kao pesto od paprike 1/2 žličice dimljene paprike 500 ml vrhnja za kuhanje 250 g cheddar sira |

Prodinstati na tanke ploške narezani luk pa dodati narezanu papriku i kratko popržiti. Ubaciti nasjeckane pelate te ostaviti da se lagano krčka dok malo ne ispari tekućina pa umiješati i ocijeđeni grah i kukuruz. Umiješati žličicu pesta od paprike pa začiniti ostalim začinima, a na kraju dodati peršinov list. Promiješati i napuniti pripremljenom smjesom tortilje. Smjesa ne smije biti rijetka. Krajeve tortilje uvrnite da ne curi iz njih. Posložite tortilje u posudu za pečenje poput palačinki. Zalijte ih vrhnjem za kuhanje i pospite naribanim čedar sirom. Pecite na 180 stupnjeva 15-20 minuta dok se sir ne rastopi i ne nastane lijepa zlatna boja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....