Prilika koja se ne propušta

David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"

Ne propustite kušati Skokina omiljena jela iz njegove najnovije emisije

U subotu 27. travnja od 11 sati poznati hrvatski chef David Skoko će na zagrebačkoj tržnici Dolac kuhati jela iz svog uspješnog serijala "Motor, loza, kuhača". U devet epizoda ove kulinarsko-putopisne avanture David Skoko je obišao cijelu Hrvatsku, od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca te, naravno, Istre. Serijal je inače sniman za Hrvatsku radioteleviziju, ali se odnedavno prikazuje i na 24Kitchen.

image
Press

Podsjetimo, David Skoko je prvi u našoj zemlji imao vlastitu emisiju na FOX-ovom kulinarskom kanalu 24 Kitchen pod nazivom "David Skoko: Stari gušti, nova kužina", a sudjelovao je u snimanjima putopisnih epizoda proslavljenih stranih autora chefova i voditelja kao što su Adam Richman (serijal "Trip of a lifetime"), Anthony Bourdain (serijal "No reservations"). Henry Cole (serijal "World‘s greatest motorcycle rides"), Donal Skehan (serijal "Croatia‘s hidden food scene") i Gordon Ramsey (serijal "Uncharted").

O njegovoj kulturno-putopisnoj emisiji već smo vam pisali, a upravo će omiljena jela iz te emisije za vas pripremati na Dolcu. Skoko se veći dio svoje karijere bavi osvještavanjem i poticanjem veće konzumacije domaće ribe, a u posljednje vrijeme to čini i pomoću aplikacije u čijoj je izradi i sam sudjelovao.

image
Azrri/Press

Subotnje jutro rezervirajte za odlazak na najveći zagrebački plac i uživajte u gastro avanturi koju će vam prirediti David Skoko pripremajući fantastična jela iz emisije "Motor, loza, kuhača", koja se na poznatom kanalu emitira od 21. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:07