GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
FOUR FOUR TWO

Ovo bi bila idealna sredina za Matea Kovačića dođe li do raspada Chelseaja: ‘Već dugo nemaju takvog igrača‘

U ovoj raspodjeli Chelseajevih dobara Arsenal bi se pojačao Mountom, Liverpool bi uzeo Jorginha...
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 20. ožujak 2022. 11:20

Neizvjesna i neobična sudbina aktualnog europskog prvaka Chelseaja, koji je ostao bez vlasnika, milijardera Romana Abramoviča kao posljedicu ruske invazije na Ukrajinu, te je u završnoj fazi prodaje, nagnala je uredništvo nogometnog magazina Four Four Two da se poigra i razmjesti najveće zvijezde Bluesa u preostale članove Velike šestorke engleskog nogometa. Hoće li do toga doista doći, neće se znati dok o ambicijama ne progovori novi vlasnik, tko god to bio, ali bitna je ideja magazina.

Prema projekcijama Four Four Twoa, naš reprezentativac Mateo Kovačić najbolje bi došao Manchester Unitedu, uz napomenu da bi Crvenim đavolima dobro došla polovica igrača sa Stamford Bridgea. Graditi momčad od vezne linije bio bi razuman početak, piše u objašnjenju Kovačićeva preseljenja na Old Trafford.

- Igrača poput Kovačića, koji tek ulazi u najbolje godine, a može diktirati tempo i biti lider, United nema od Michaela Carricka. On bi se uklopio uz McTominaya, Bruna Fernandesa ili Freda – zaključio je Four Four Two.

U ovoj raspodjeli Chelseajevih dobara Arsenal bi se pojačao Masonom Mountom, Liverpool bi uzeo Jorginha, Manchester Cityju bi odlično legao Kai Havertz, dok bi Tottenham bio sretan s Reeceom Jamesom.

Linker
05. svibanj 2024 04:17