GENIJALCI

Morate vidjeti kako ovi majmuni koriste tekovine civilizacije da bi se lakše kretali

Ono što je pritom najzabavnije je što svaki od majmuna ima svoj način na koji koristi žicu
 TikTok

Divlje životinje koje žive u našem okruženju prilagodile su se svim onim stvarima koje smo mi donijeli u prirodu. Nekad ih je neobično vidjeti kako se služe našim izumima na neke druge stvari, ali oni jednostavno koriste tekovine civilizacije. Ne na način na koji su one zamišljene, ali nedvojbeno ih koriste.

Među tim životinjama su i majmuni koji su odlučili žicu koristiti za spuštanje. Jednostavno se popnu na nju i onda se polako spuste na drugu stranu ulice. Ono što je pritom najzabavnije je što svaki od majmuna ima svoj stil kod korištenja žice. Jasno im je, dakle, čemu to služi, koristili su i prije taj način kretanja, no svatko se njime služi na način koji mu odgovara. Ono što je najvažnije jest da je za njih ovaj način kretanja posve siguran i nisu u opasnosti od stvari koje su ispod njih - primjerice, prometa, drugih životinja ili pak ljudi.

Ovako se kreću na način koji je sličan njihovom prirodnom ponašanju, samo što je malo modificiran. Ipak su oni majmuni 21. stoljeća, pa su se modernizirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 18:39