Marquinhos i Maatsen

 FRANCK FIFE Afp
DVOJBENA SITUACIJA

VIDEO: Je li Borussia oštećena za jedanaesterac? Terzić u nevjerici vikao na suce, cijeli stadion je zviždao

U spomenutoj situaciji sudjelovali su Marquinos i Ian Maatsen
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 22:58

Odličnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka priredili su Borussia Dortmund i Paris Saint-Germain. Susret koji je ponudio pregršt akcije s obje strane završio je 1:0 pobjedom njemačke momčadi. Jedan i drugi sastav imali su nekoliko velikih prilika, dok je u jednom napadu PSG čak dvaput zatresao okvir vrata gola domaćina.

Ipak, situacija koja se našla u fokusu je potencijalan jedanaesterac koji nije dosuđen momčadi iz Dortmunda. Nakon velike prilike Sabitzera lopta se odbila do Iana Maatsena na lijevoj strani napada, a on se u kaznenom prostoru pokušao osloboditi suparnika. Uputio je loptu u sredinu, a ona se odbila natrag u njegovom smjeru - tada je zajedno s Marquinhosom ušao u duel u pokušaju da prvi stigne do lopte, a situacija je rezultirala time da je Brazilac "osvojio" loptu. Postavlja se pitanje je li u pokušaju otklanjana opasnosti zahvatio i protivničkog igrača i tako skrivio potencijalni kazneni udarac.

Situaciju možete pogledati OVDJE.

Uzvrat u Parizu igra se sljedećeg utorka, 7. svibnja s početkom od 21.00 sati. Jedini strijelac susreta u Dormundu bio je Nicolas Füllkrug.

Linker
01. svibanj 2024 23:09