Dobri restorani 2024.
Ne propustite Stigao je najslađi broj magazina Dobra hrana prepun slatkih uspomena Petre Jelenić i drugih slastičara profesionalaca i amatera U četvrtak, 12. prosinca, na kioske dolazi zimski broj magazina Dobra hrana, pravo kolekcionarsko izdanje stvoreno za gurmane i sve one koji će to tek postati
IMAMO I RECEPT! Ovo je priča o jednoj ludoj ideji i totalno drugačijim tortama koje danas svi žele na svojim slavljima Sabrina Herak Smoković ispričala nam je neobičnu priču o nastanku svog brenda Cake me...
Saša Špiranec preporučuje Koje vino poslužiti uz patku ili puricu, koje uz janjetinu, a koje uz nezaobilaznu slasticu Poznati i cijenjeni vinski stručnjak i dugogodišnji suradnik Dobre hrane - Saša Špiranec, pogledao je naš meni za Božić i izdvojio vina koja prijaju uz odabrana jela - i to u dvije kategorije!
video