DOBRE PREPORUKE Novi Zagreb se budi, evo gdje kupiti kvalitetan kruh i meso, a gdje na dobre ćevape, steak, pizzu, burek i burger Napravili smo listu mjesta u Novom Zagrebu gdje možete fino jesti, ali i opskrbiti se dobrim namirnicama
Na put u Ilok Izvadite kalendare i zabilježite datume održavanja najnovijeg Festivala traminca Šesto izdanje ove vinske manifestacije dovodi jaka imena iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja
KAKVA poslastica Neki ovu čokoladu nazivaju zlatnom, upravo zbog boje, dobivene od jednog svima poznatog sastojka
azijska kuhinja U receptu vas traže oyster sauce, a vi ga nemate? Zamijenite ga jednim od ovih osam alternativa
Okušali smo se u pripremi umaka s kojim se kuhari iz Hell‘s Kitchena muče već tjednima, evo rezultata
Pustite sve i upalite prvu epizodu australskog Masterchefa, garantiramo vam da nećete moći prestati gledati
David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Počela je proslava tajlandske nove godine koju je najbolje proslaviti njihovim ukusnim i laganim desertom
ukusna, a jednostavna jela Pet odličnih ideja što s konzervom tune ako danas niste stigli do ribarnice
OVO NAS JE IZNENADILO! Što se događa sa zagrebačkom scenom? Zatvara se još jedan prilično popularan restoran u centru Zagreba "Zadnjih 700 dana naučilo me da skromnost nije mana, da uživam eksperimentirati i prenositi znanja, da postoji još toliko toga što tek želim i trebam naučiti tako da se veselim onome što sutra donosi", poručila je Tatjana Švonja iz All Saints by it makes sushi
Rosé all day Katherine Cole: "Mnogi restorani još uvijek prodaju rosé samo u ljetnim mjesecima. Dobro napravljen rosé ukusan je tijekom cijele godine!" Nagrađivana američka vinska novinarka, spisateljica i producentica nedavno posjetila Zagreb i Međimurje
NOVE IDEJE Povrće s grilla: totalno drugačije tikvice, mrkva, cvjetača i glavica kupusa kakvu još niste probali
IDEJA ZA RUČAK Spas je u konzervi! Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna
Vlasnici poznatog talijanskog restorana dali su nam recept za jelo kakvog se ne bi postidjeli ni najbolji chefovi
ZA POD ZUB Meki i sočni iznutra, hrskavi izvana, ovi keksi od badema tako su jednostavan, a baš dobar i lagan slatkiš
NEDJELJOM UJUTRO Imamo recept koji želite isprobati: "Ovakve sendvič kifle nekada smo jeli u školi, tako su meke"
PLUS DOBRI SAVJETI Mesna štruca je jednostavno jelo koje vrlo lako može postati jako dobar, pristupačan ručak
GOTOVO U 20 MINUTA Trganci su najjednostavnija i najjeftinija tjestenina, a mogu biti tako dobar ručak, ovo su naši omiljeni recepti
PROVJERENI RECEPT Vikend slastica: Sočan biskvit kolač s pistacijom i čokoladom za koji će vas baš svi tražiti recept
Bye bye miss American pie Zatvara se popularna zagrebačka slastičarnica u centru, nudili su najbolje pite u gradu
NOVO U ZAGREBU Desetka želi biti duplo bolja od Petice Ferhatović! Nude malo drugačiji roštilj, porcije su velike, cijene umjerene
JUTRA U ILICI Najpopularniji azijski restoran u Zagrebu sada nudi brunch, totalno je drugačiji od svega što smo do sada probali
MAJSTORICA ZA KRUH Anita Šumer ponovno u Hrvatskoj: "Priprema kruha od kiselog tijesta je kao nježno vođenje ljubavi"
Tradicionalno, ali malo drugačije Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo
PLUS DOBRI SAVJETI Najpopularnije slavonske šparoge naručuju se od Osijeka do Zagreba, a s njima kuhaju i poznati chefovi, evo kako do njih
PIŠE SAŠA ŠPIRANEC "Mađarski vinari rade fantastična rosé vina, ovo su 3 favorita koja sam kušao na nedavno održanom Pink Dayu"
piše Saša Špiranec DOSSIER ROSÉ: kod ružičastih vina Istre i Kvarnera ključ je u teranu, ovo je 14 najboljih
piše saša špiranec Ova se vinarija može pohvaliti svakodnevnim vinima odličnog omjera cijene i kvalitete