LJETNA TIHA PATNJA

Najbolji je, ali nije jeftin! Svi žele nindžu među aparatima za sladoled

 Ninja Press
Ovih vrućih ljetnih dana i noći više i ne brojimo koliko smo sladoleda pojeli, no razmišljamo kako ga imati uvijek pri ruci

U protekla tri ljeta među gurmanima iz cijelog svijeta, ponajviše korisnicima društvenih mreža, tiha patnja postao je jedan poseban aparat. Njegovo je ime Ninja Creami i, baš kao što mu govori ime, smatra se nindžom među aparatima za sladoled.

Prije dvije godine postao je viralni hit i otad ga niti jedan drugi aparat nije uspio skinuti s trona. Izgleda kao blender ili nešto viši aparat za kavu, ne zauzima previše mjesta, a obične sastojke, kažu oni koji su ga isprobali, pretvara u najbolji sladoled na svijetu.

image

Ninja Creami

Ninja Creami Facebok/

Funkcionira tako da se u posudu ubacuju smrznuti sastojci i bazna krema, koje Ninja Creami zatim pretvara u kremasti sladoled poput onoga iz slastičarnice. Dolazi u nekoliko boja, među kojima nam se posebno sviđaju klasična siva i mint zelena. Apsolutno možemo zamisliti kako u takvim primjercima miksamo stvarno dobar sladoled od marelice i bosiljka, pistacija i trešanja ili, primjerice, limete i manga ili kokosa.

image

Ninja Creami

Ninja Creami Facebok/

Ninja Creami može se naručiti putem Amazona, a kod nas je dostupan na tehno-mag.hr stranici po ne baš tako slatkoj cijeni od oko 250 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. srpanj 2024 13:48