Napravite ukusne njoke s mediteranskim povrćem, a ko baš nikako ne možete bez mesa, dodajte ga u povrće ili ispecite sa strane. Njoki su jedno od deset najpopularnijih talijanskih jela, a poznati su diljem svijeta. Isto vrijedi i za mediteransko povrće koje obiluje u talijanskoj kuhinji i odiše bogatstvom zdravih sastojaka.
Trebat će vam:
300 g Ledo njoka 450 g Ledo mediteranske mješavine 3 režnja češnjaka 4 žlice maslinovog ulja 40 g parmezana |
Priprema:
Nasjeckajte češnjak. Zagrijte maslinovo ulje. Kratko popržite češnjak. Dodajte Ledo mediteransku mješavinu koja je već začinjena bosiljkom i malsinovim uljem. Začinite solju i paprom. Pirjajte oko 10 minuta. Skuhajte njoke. Umješajte ih u povrće. Sve pospite parmezanom.
Isprobajte i ukusnu talijansku juhu minestrone te bruschette sa satarašom!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....