Uskoro u centru

Ako baš želite, znamo gdje možete kušati Carolinu Reaper, najljuću papričicu na svijetu

 Pexels
Zagreb je posljednjih dana odlična destinacija za sve ljubitelje događanja, a planirate li ga posjetiti, nemojte zaobići niti ovaj, pogotovo ako volite pikantno

Rujan donosi novu dimenziju užitka u hrani - Koykan Street Food Festival. Ovaj gastronomski događaj, koji će se održati od 13. do 22. rujna, u novootvorenoj Koykan poslovnici na adresi Tkalčićeva 13, obećava tjedan prepun iznenađenja te street food okusa sa svih strana svijeta, koje ćemo moći isprobati po promotivnim cijenama od 25% popusta na dnevno jelo.

image
Danijel Berković/Press

Festival započinje u petak, 13. rujna, u 17:30 sati, posebnom demonstracijom pripreme talijanske piadine. Ova ukusna pita, spravljena prema tajnoj Koykanovoj recepturi, bit će uvod u ono što nas očekuje tijekom sljedećih dana. Svakog dana, vrata festivala bit će otvorena od 10 do 23 sata.

Zvijezda ponedjeljka bit će gyros, utorka burrito, a ni ljubitelji mochija i bowlsa neće ostati kratkih rukava jer je srijeda rezervirana upravo za njih! Četvrtak je dan za wrapse, dok je petak dan za burgere i krumpiriće. Subote i nedjelje razervirane su za obiteljske popuste, a Koykan je za sve mališane koji popune svoju Kiddo‘s Club bojanku osigurao i besplatan kids menu.

image
Ivana Lang/Press

Program Street Food Festivala osmišljen je tako da svi posjetitelji imaju priliku probati nešto što nikad prije nisu. Od degustacije dnevnih jela, preko noviteta u ponudi kao što je španjolska poslastica churro, pa sve do posebno “paprene” degustacije curryja. Naime, odluka o ljutini prepuštena je posjetiteljima jer će svatko svoju porciju curryija moći začiniti po želji, a oni najhrabriji imat će priliku kušati najljuću papričicu na svijetu - Carolina Reaper.

Uz degustaciju hrane, u ponudi je craft pivo Zmajske pivovare po promotivnim cijenama te Koykan kokteli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 07:03