NOVO U ČAKOVCU

Batak se širi nevjerojatnom brzinom, sada su otvorili prvi restoran na sjeveru zemlje i imaju ih već 18

S obzirom na ponudu hrane u Čakovcu, čini nam se da bi tamošnji Batak mogao biti prilično popularan

Ovih je dana otvoren prvi Batak restoran u Čakovcu. Nalazi se na adresi Zrinsko-Frankopanska 1, na mjestu nekadašnjeg kafića Flash i nudi uglavnom mesne specijalitete s roštilja, kao uostalom i u ostalim restoranima istog lanca, kojih sada u cijeloj zemlji ima već 18. Batak u Čakovcu ima i prostranu terasu, moderno je uređen, može primiti 120 gostiju, a u blizini se nalazi i parking.

image
Batak Facebook
image
Batak Facebook

Najvažnije, Batak u Čakovcu prilično je pametna odluka Victus grupe, koja drži ovaj lanac restorana, jer u pitanju je grad koji nema puno pristupačnih restorana u koje se, primjerice, odlazi na obiteljski ili poslovni ručak koji će se svidjeti svima. Točnije, broj restorana koji ne nude fast food ili ispodprosječnu hranu u Čakovcu može se nabrojiti na prste jedne ruke, pa će, vjerujemo, Batak i na ovoj lokaciji biti prilično uspješan projekt.

Podsjetimo, prvi od današnjih sad već dvadesetak restorana Batak svoja vrata otvorio je još 2011. godine na zagrebačkom Rudešu, a da se Zagrepčanima svidio koncept koji je tada franšiza u nastajanju ponudila, dokaz je i kontinuirano širenje unutar Zagreba. Njihova jela kao što su ćevapi (u kajmaku), gurmanske pljeskavice i punjena vješalica vrlo su brzo postali hit, a njihovi ugodno uređeni, ali prilično neutralni restorani siguran odabir za uvijek istu, poznatu ponudu jela s roštilja.

image
Batak Facebook

I dok danas samo u Zagrebu imaju otvorenih 12, a u Zaprešiću još dva restorana, posljednjih su godina posao odlučili proširiti i na druge gradove pa su tako otvorili restorane i u Puli, Rijeci, Zadru i, ovih dana prvi na sjeveru zemlje, u Čakovcu. Iza Batak restorana stoji već dobro uigran, stručan tim i vjerujemo kako su ovu odluku promislili do najsitnijeg detalja, ali i bez toga nimalo ne sumnjamo da će Batak u Čakovcu biti popularno mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 07:43