Kada su iz Ai hostela Split najavili svoj Culinary Lab - Christmas Edition, točnije kulinarsku radionicu u sklopu koje polaznici imaju prilike učiti od chefova Ivana Pažanina i Hrvoja Zirojevića, vjerojatno nisu mogli ni slutiti kojom brzinom će se sva mjesta popuniti. Radionica je brzinski rasprodana pa su, logično, svima zainteresiranima ponudili još nekoliko termina.
Nove radionice pod vodstvom poznatih chefova tako su zakazane za 16. i 17. prosinca, 18., 23. i 27. prosinca. Na prvoj od četiri pripremat će se, kako kažu, ne tako obična hladna predjela, od carpaccia do savura i cevichea. Zatim je na redu tema ‘Povratak bakalara‘, točnije priprema tradicionalnih jela s modernim twistom, koju ponavljaju zbog velikog interesa, a pred sam Božić Ivan Pažanin održat će radionicu na temu "Ivan&janjetina", u sklopu koje će polaznicima pokazati kako pripremiti blagdanski klasik na nekoliko zabavnijih načina.
Na kraju, nakon Božića, a prije ulaska u 2025. godinu, na redu je radionica "Novogodišnja spiza", tijekom koje će polaznici naučiti kako pripremiti adventski street food na ozbiljnijoj razini i, kako kažu, oduševiti svoje goste.
Cijena radionice je 80 eura po osobi, a kako najavljuju iz Ai hostela Split, svima prisutnima zagarantirana je odlična atmosfera i uživanje u dobrim vinima. Budući da se mjesta prodaju brzo, ako želite uhvatiti svoje, savjetuju, reagirajte što prije. Na radionicu se možete prijaviti putem njihovih društvenih mreža. Ai hostel Split nalazi se na adresi Trg Hrvatske bratske zajednice 2B.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....