FORKING CROATIA

BLOGERSKA VILICA NAPADA: Kasandra i Zvonimir su pripremili punjenu teletinu s mahunama!

 Zvonimir Ferina
Njih već dobro poznajte. Oni su Zvonimir Ferina i Kasandra Draganić i oboje su jednim dijelom u modnim snimanjima dok drugim opasno gaze u neka zaboravljena vremena koja uspješno vraćaju na stolove. Bacite oko na recept koji su nam pripremili!

Kasandra i Zvonimir, inače autori bloga Forking Croatia, su se bacili u potragu za savršenim receptom za neki svečaniji ručak. Pečenje koje nije piletina s mlincima i komad svinjetine s krumpirima, a da ipak ima malo tradicionalniji prizvuk. I odlučili su pripremiti punjenu teletinu s dobrim starim mahunama, isprobajte i vi ovaj recept.

Zvonimir Ferina

Trebat će vam:

3 kg telećih prsa
400 grama jetrica
150 grama slanine
300 grama starijeg kruha
mlijeko
dva jaja
svježi peršin
sol
papar
glavica luka
crvena paprika
dva češnja češnjaka
povrće uz pečenje (luk, mrkva, paprika, češnjak)
dosta svinjske masti

Zvonimir Ferina

Za mahune:

0,5 kg očišćenih mahuna
maslac
krušne mrvice
sol
papar
dva češnja češnjaka

Zvonimir Ferina

Cijeli recept pročitajte OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2024 00:41