Tri nova okusa

Boogie Lab opet ima novosti, svidjet će se svima koji ne mogu zamisliti ljeto bez sladoleda

 Karlo Jelić
Lani su njihovi sladoledi bili hit, a iako ove godine stižu s malim zakašnjenjem, ono što predstavljaju zvuči baš dobro

Da je ekipa koja se krije iza Boogie Laba hrabra, talentirana, pronicljiva i da nema mira, to je valjda već svima jasno. I ne govori to samo nedavno dovršen i otvoren novi Boogie u sklopu zagrebačkog Arena centra, već svi proizvodi iz njihove craft pekarnice, ali i planovi za budućnost o kojima smo vam pisali.

Premda, moramo reći, ove godine među zadnjima izlaze na tržište sa svojim sladoledima. Međutim, kad čujete što su pripremili, vrlo vjerojatno ćete im oprostiti.

image

Karlo Vulin i Mladen Vidović

Vanesa Pandžćić/Cropix

"Vani ide i do 35 °C, ali mi uzvraćamo s Ice Ice Baby menijem koji je napokon u opticaju u Parku Kneževa! I to better than ever. Uz prošlogodišnje hitove Gianduia Ice Cream i Pistachio Ice Cream, pripremili smo i tri nova ulaska", pohvalili su se ovog vrućeg ponedjeljka na društvenim mrežama iz Boogie Laba.

U nastavku su, naravno, otkrili i o kakvim je sladoledima riječ.

image
Karlo Jelić
image
Karlo Jelić
image
Karlo Jelić

Prvi je za ljubitelje kremastih sladoleda. Nazvali su ga Croissant Ice Cream, a napravljen je od croissant crumblea, malina curda, malina coulisa, domaćeg korneta i croissant sladoleda. Drugi će se svidjeti svima koji ljeto ne mogu zamisliti bez omiljenog voća. Fig Ice Cream s džemom od smokve, džemom od dinje, domaćim kornetom, honey combom, svježom smokvom i sladoledom od smokve. A treći je za sve one koji od sladoleda očekuju osvježenje! Strawberry & Lemon Grass Ice Cream napravljen je od umaka od jagode, gela i curda od limunske trave, feuilletinea te svježih jagoda.

Podsjetimo, lani je Boogie Lab u zagrebačkoj Ulici kneza Borne na meniju imao pet varijanti sladoleda, od kojih su dva bila na štapiću, dva u obliku kuglica s kornetom, a jedan je bio granita, o čemu smo vam pisali ovdje.
Podsjetimo, vlasnici Boogie Laba - Karlo Vulin i Mladen Vidović nakon otvorenja u Arena centru imaju pune ruke posla s dovršetkom projekta mikro pekarnice u Beaver Streetu u New Yorku, vrata do Delmonico‘sa, najstarijeg fine dining restorana u SAD-u.

image

Mladen Vidović

Neja Markičević/Cropix

"Nakon male pekare na Wall Streetu, ovaj koncept nam je u planu i u fantastičnom prostoru na Upper Manhattanu u blizini Sveučilišta Columbia. Zbog toga je s nama ovog proljeća nekoliko dana proveo i Dennis Turčinović, naš partner iz New Yorka, jer radovi na toj lokaciji već počinju. A novi, treći koncept nam je prva samostalna pekarnica u Hrvatskoj. Mala, posve klasična pekarnica s našim blendom kave, čime bismo zaokružili oglednu priču koncepta Boogie Lab", otkrio nam je nedavno Vidović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 15:08