OBOŽAVAMO LIGNJE!

Brzi ili svečani ručak, nije važno, punjene lignje na ova 3 načina baš uvijek su dobar odabir

 Ante Cizmic/Cropix
U kombinaciji s krumpirom, grdobinom i kozicama, u umaku od rajčica ili pak one bazične, punjene rižom pa pečene

Iako lignje volimo u svim oblicima i posebno su nam drage hrskave pržene ili pak u kakvom dobrom umaku, onim punjenima ipak se najčešće vraćamo. Osim što su jednostavne za pripremu i nakon pečenja ne ostaje previše nereda, punjene lignje savršeno odgovaraju baš svakoj prilici. Poslužiti ih možete petkom nakon posla, ali i nedjeljom kao dio bogatog obiteljskog ručka. S punjenim lignjama pravila nema i zato vam donosimo recepte za tri slasna tanjura koji uspijevaju baš uvijek i preporučujemo vam da ih odmah spremite na sigurno, vjerujemo kako će vam zasigurno još trebati.

NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA PUNJENE LIGNJE

image
Nemirkovic

PUNJENE LIGNJE NA GOSPODSKI S KRUMPIROM

image
Ante Cizmic/Cropix

PUNJENE LIGNJE U UMAKU OD RAJČICE I MASLINA

image
Fazeful/istockphoto

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. prosinac 2024 00:18