Nova sezona na sceni još uvijek nije u Zagreb donijela puno uzbudljivih događanja, stoga se gostovanje chefa Ante Udovičića u restoranu SOL tapas na hrvatski itekako ističe od svih drugih. Prilika je to koja je posebna i iz još jednog razloga, a to je da ćemo u sklopu menija moći kušati i dva deserta Petre Jelenić, koja se nedavno - kako smo prvi objavili - pridružila timu restorana Mate Jankovića.
Svojevrsnu premijeru njezina dolaska u ovaj popularni restoran, odnosno prvo predstavljanje zagrebačkoj publici na novoj adresi, najavljena je za 28. studenog, u četvrtak, u dva termina - u 19 i u 20 sati. Kako su objavili na društvenim mrežama, uz chefa Udovičića, specijalne delicije pripremaju chef Marko Jantolek, koji je po izboru Dobrih restorana od svojih iskusnijih kolega ponio titulu mladog chefa godine, te mnogima na sceni omiljena slastičarka Petra Jelenić, donoseći na tanjur 6 jedinstvenih jela i 2 slasna deserta.
Kao i za sve dosadašnje večere u restoranu SOL tapas na hrvatski, i za ovu je moguće rezervirati svoje mjesto kupnjom ulaznice po cijeni od 60 EUR po osobi za odabrani termin u sustavu Entrio, pa dolazak na lice mjesta bez prethodne rezervacije, nije moguć.
Inače, chef Ante Udovičić, koji je znanje i iskustvo stjecao po najboljim svjetskim restoranima, i to mahom nositeljima triju Michelinovih zvjezdica, glavni je chef bračkog Lemongardena. Svojevremeno je, kao chef splitskog restorana Paradigma, bio predvodnik avangarde na domaćoj gastro sceni. Mnogi ga se sjećaju kao lice s malih ekrana, premda ga još bolje pamte oni koji su imali priliku kušati njegova jela. Tijekom svoje kulinarske karijere kuhao je za brojne slavne osobe, nogometaše, predsjednike, glumce, glazbenike. Što nam je sve o sebi otkrio u intervjuu, doznajte ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....