PROLJEĆE JE STIGLO

CVIJEĆE NA TANJURU: Jestivi cvijetni pupoljci u predjelu, glavnom jelu i desertu!

 Marko Miščević
Napokon nas je priroda odlučila počastiti prekrasnim cvijećem, a mi smo odlučili nešto od tih boja preseliti na naše tanjure i pripremiti razigranu proljetnu gozbu za oči i nepce!

Cvjetnu inspiraciju pronašli smo u staklenicima na imanju Green Friends u Rakovcu i od nje smo pripremili sve od raskošnog predjela, egzotičnog ručka pa do kiselkastog ili pak slatkog deserta.

Marko Miščević

Marko Miščević

Rascvjetana skuta s kozjim sirom i rikulom

Marko Miščević

Proljetne rolice s piletinom

Marko Miščević

Salata od matovilca i rotkvica s proljetnicama

Marko Miščević

Čokoladne kocke s ružama

Marko Miščević

Pite od limuna

Marko Miščević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2024 03:16