Danas ne kuham zato jer je Tjedan Dobre hrane!

Posljednja prilika za uživanje u specijalitetima restorana

Tjedan Dobre hrane i ove godine ispunio je restorane do posljednjeg mjesta. Danas je posljednja prilika kad možete uživati u specijalitetima chefa kuhinje koncipirane u minimalno tri slijeda i bočicu Jamnice. Najbolji hrvatski restorani prihvatili su preko petstotinjak rezervacija.

Apsolutni rekorderi u posjećenosti svakako su zagrebački Kulinarijat, Vinodol, Bistro Apetit, Luna Rossa, Didov san te Mala hiža iz Mačkovca. Organizatori i ugostitelji su vrlo zadovoljni odazivom željno iščekujući nove prilike guštanja u dobroj hrani.

Danas nemojte kuhati, uzmite svoje najmilije pod ruku i pravac-omiljeni restoran! Cijeli popis restorana i menija pronađite ovdje i još danas uživajte u specijalitetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. prosinac 2024 10:49