Dana 17.10.2013 u Bistrou Apetit održat će se degustacijska večera chefa Christiana Cabaliera i jedne od vodećih vinarija iz sjeverne Talijanske regije Friuli-Venezia Giulia „Torre Rosazza”, kao i degustacija grappa jedne od najvećih proizvođača destilata na svijetu Bepi Tosolini uz suradnju sa Bin 19.
Kroz večeru će goste voditi predstavnik Torre Rosazze g. Francesco Riccardi, unuka Bepija Tosolinija Lisa Tosolini te sommelier Ivan Jug koji će vas uvesti u čaroban svijet hrane,vina i grappa. Večera počinje u 20h, a cijena po osobi iznosi 390 kn.
Meni
Vitello tonnato s kaparima u tempuri i timijanom
Torre Rosazza friulano 2012
Fagottini s hokaido bućom, svježim brusnicama i dimljenom ricottom
Torre Rosazza sauvignon 2012
Jakobove kapice na velouteu od škampa i đumbira sa Ceylon špinatom
Torre Rosazza pinot nero 2010
Juneći obraz kuhan u pignolu sa burratinom ,pečenom mini paprikom i kroketom od vanilije, maka i mandula
Torre Rosazza pignolo 2008
Dolce latte – gorgonzola terina na Pumpernickel kruhu s mariniranim voćem
Bepi Tosolini Most uve miste
Bepi Tosolini Most Uve Miste Ciliegio barrique
Bepi Tosolini Grappa Agricola
Bepi Tosolini Il Iligni Rovere
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....