VELIKI USPJEH

Dobre vijesti za Badel 1862, o njima piše najvažniji portal barske scene na svijetu

 @badel_pelinkovac/
The Spirits Business portal istaknuo je Badelov štand na BCB-u kao jedan od onih koje posjetitelji moraju posjetiti

Sjajne vijesti stigle su ovih dana u Badel 1862. Naime, osim što će se pojaviti na Bar Conventu Berlin, najvećem i jednom od najznačajnijih svjetskih događaja na barskoj sceni, koji će se održati od 10. do 12. listopada u Exhibition Centre Berlin, kao jednog od izlagača na koji vrijedi obratiti pažnju spominje ih i jedan od najprestižnijih portala na svijetu – The Spirits Business.

"Fanovi biljnih alkoholnih pića trebali bi svratiti do štanda Badela 1862 i isprobati njihov Pelinkovac Gorki i Antique Pelinkovac", napisali su na The Spirits Business i dodali kako će ovdje fokus biti i na njihovim proizvodima Badel Hrvatska Stara Šljivovica i Šljivovica Premium.

Badel 1862 tako se našao u društvu brendova kao što su Diplomático i Thomas Henry, što je itekako velik i značajan uspjeh.

Dobro je dodati i kako Bar Convent Berlin svake godine okuplja velik broj posjetitelja, ali i izlagača, najpoznatije i najbolje barmene na svijetu i profesionalce. S obzirom na to da 2020. godine nije održan zbog pandemije koronavirusa, a prošle je godine održan u prilično ograničenim uvjetima, ove se godine vraća u punom sjaju i očekuje se oko 16 tisuća posjetitelja te 450 izlagača. Badel 1862 već se pojavljivao na spomenutom događaju, a ove će godine upravo u sklopu Bar Conventa Berlin predstaviti suradnju s Wine Wolf kompanijom, njihovim distributerom za Njemačku, kako piše The Spirits Business.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:22