NOVI KONCEPT

Ekipa iz Rougemarina organizirala Ničiju svadbu, bila je takav hit da su već rasporodali karte za drugo izdanje

Prvo izdanje održano je prošle subote i bilo je toliko zabavno i puno sadržaja da su novi gosti već požurili s rezervacijom mjesta za novo izdanje, evo o čemu je zapravo riječ

Ekipa iz Rougemarina ovog je prosinca prepuna iznenađenja pa su, u bogati adventski program o kojem smo već pisali, odlučili ubaciti i sasvim posebno događanje subotom. Ničija svadba novi je koncept druženja i u pitanju je upravo ono što vam prvo padne napamet kada čujete taj izraz - svadba na kojoj nema mladenaca, a cilj je samo dobro se zabaviti. Prošle subote održano je prvo takvo druženje, i to u Rougemarin bistrou na adresi Folnegovićeva 10, a samo dva dana kasnije, rasprodani su svi stolovi za iduću subotu.

image

Chef Rougemarina Marin Medak potpisuje cijeli meni koji se poslužuje u sklopu Ničije svadbe

Nera Simic/Cropix

Kako kažu iz Rougemarina, cilj je dobra zabava jer, volio ih netko ili ne, na svadbama se uvijek svi dobro zabave. Budući da su do sada sudjelovali na velikom broju vjenčanja, za koja su pripremali svadbene menije, sada su se na isti potez odlučili i sami. Nisu tražili mladence, već samo ekipu željne dobre hrane uz koju će uživati i u dobroj živoj glazbi, a sve su spojili i s ugodno uređenim ambijentom. Dakle, za početak, pokrili su sve elemente dobre svadbe.

image
Bojan Zibar/

Prošle subote, kada je održana prva Ničija svadba, već na vratima goste je dočekao raspored sjedenja, a na meniju je bilo čak nekoliko sljedova jela. Gosti su tako uživali u salati od hobotnice i francuskoj salati, porchetti i narescima za hladno predjelo, rižotu s mesnim okruglicama koji je imitirao sarmu i mesnim raviolima za toplo predjelo, dok su za glavno jelo posluženi piletina i mlinci, topla porchetta, povrće i pohana riba s krumpirom i blitvom. Desert je stigao u ponoć, a u pitanju je bila, naravno, torta, dok je nakon ponoći gostima na raspolaganju bio švedski stol s različitim slanim pitama. Iako se meni mijenja za svaku Ničiju svadbu, uvijek je šarolik i na stolu se u svakom trenutku nalazi ponešto za svakoga.

Kada je u pitanju piće, u cijenu od 74 eura za muškarce i 64 eura za žene uračunata je i neograničena količina pića, pri čemu možete birati između rakija, likera, vina i koktela. Večera počinje u 20 sati, a cijela stvar traje do 1 sat iza ponoći.

image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/

A što je s popratnim sadržajem? Na prvom izdanju Ničije svadbe, unatoč tome što mladenaca nije bilo, odabrani su kum i kuma, a ekipa iz Rougemarina pobrinula se i da se na licu mjesta nađe barjaktar. Atmosfera je bila opuštena, iako se velik dio uzvanika nije poznavao, glazba je bila svima dobro poznata i plesna i svi gosti uglavnom su u svakom trenutku večeri nestrpljivo čekali što dolazi sljedeće, od hrane i pića do aktivnosti.

image
Bojan Zibar/

Ovaj drugačiji i zabavan događaj odličan je potez ekipe iz Rougemarina, što pokazuje i veliki interes, ali i dobra prilika za sve one koji subotom žele doživjeti nešto drugačije, one koji su već obišli sve svadbe koje su planirali, a baš im nedostaje takav tip druženja i one čiji prijatelji nikako da se vjenčaju i organiziraju slavlje, a baš je to sve što im za dobru zabavu treba. Dobra je prilika i za kakvo probno slavlje, ususret pravoj svadbi, ali i odlična ideja ako vam se večer baš i ne provodi na klasičnoj večeri ili piću s prijateljima. Više informacija o Ničijoj svadbi potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. prosinac 2024 16:43