KULINARSKI GENIJ

Ekskluzivni intervju s jednim od najkontroverznijih chefova svijeta: Servira očne jabučice i janjeće srce

Rasmus Munk dolazi na Weekend Food Festival u Rovinj koji će se održati od 14. do 16. travnja.

Dragi gosti, pred vama je janjeće srce u obliku tartara posluženo na ledu. S vaše lijeve strane je transfuzijska vrećica koja sadrži janjeću krv, a s vaše desne strane je informativni letak za donore, uživajte i dobar tek!" - ovako bi izgledao sažet opis jela restorana Alchemist, jednog od najuzbudljivijeg mjesta na svijetu, koji vodi Rasmus Munk.

Da uz Alchemist postoji samo pet ili šest mjesta na svijetu koja su uzbudljiva koliko i jela Rasmusa Munka, tvrdi i Ferran Adria, kulinarski genij koji je stvorio El Bulli, najvažniji restoran u novijoj povijesti gastronomije.

Alchemist Restaurant/

Rasmus Munk dolazi na Weekend Food Festival koji se održava...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2024 01:53