Nakon što su iz Noela najavili kako ponovno uvode dnevna jela te svojim gostima nude mogućnost narudžbe putem dostavnih servisa, još dva zagrebačka restorana odlučila su se na sličnu odluku. Iz Mareda i El Tora, naime, objavili su kako od ovog tjedna kreću s tjednim menijima.
"Zašto fantastični okusi moraju biti rezervirani samo za večeru? Uz naš novi tjedni meni utaži želju za savršenim ručkom koji će te ispuniti, uz pristupačne cijene", napisali su na svojim društvenim mrežama pa dodali i kako će tjedni meni u restoranima biti dostupan svakog dana od 12 do 17 sati, a mijenjat će se svaka dva tjedna. Za sada nije poznato planiraju li uvesti i dostavu.
Sva jela osmislio je chef Mario Mihelj, inače glavni chef El Tora. Od ovog tjedna u El Toru nudi se krem juha od luka, burger, losos poke, zapečeni patlidžani, tacosi i sushi, dok se u Maredu nudi krem juha od bundeve, zatim bistra mesna juha, bruschetta s govedinom i pečenom paprikom, fettuccine s raguom, salata sa špinatom i lososom, zatim batak i zabatak s roštilja, tagliata te goveđe okruglice u šalši od rajčica. Baš kao i u El Toru, i u Maredu će se za gablec moći naručiti i sushi.
Cijene za ova jela prilično su pristojne pa će vas tako juha na obje adrese koštati 4,50 eura, a glavna jela od 8 za tacose i bruschettu, 11 i 13 eura za konkretnija jela, do oko 20 eura za ozbiljnije komade mesa.
Kako jela izgledaju, provjeriti možete na njihovim društvenim mrežama, a kada se zaželite malo drugačijeg gableca, razmislite i da svratite na adrese Ulica fra Filipa Grabovca 1 i Ulica Florijana Andrašeca 14.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....