Galić Wine Night u Rougemarinu

Svi znaju da u Rougemarinu nalazimo provjereno dobre lešade, burgere i da na tom živom mjestu možete računati na dobar provod s društvom. U skladu s tim chef i vlasnik Rougemarina, Marin Medak, osmislio je novi niz događanja srijedom: Galić Wine Night.

U suradnji s vinarijom Galić, Medak svojim gostima nudi meni od četiri slijeda po cijeni od 160 kuna, a svaki je slijed popraćen jednim od Galićevih vina.

Evo kako izgleda večerašnji meni:

  • Marinirani brancin sa salsom od tri vrste naranče

    Galić Graševina 2011
  • Kremasta juha od škampa s čipsom od rogača

    Galić Sauvignon Blanc 2011
  • Pačji confit na pireu od batata i špinata coulis od mišancije

    Galić Crno 9 2009
  • Tart limun

Ovaj put favorit nam je juha, što vi kažete?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 23:25