DANAS NA KIOSCIMA

Gdje pojesti najbolji perkelt, koje pjenušce odabrati za slavlje i sočni blagdanski recepti

 Darko Tomas/Cropix/Cropix
Novi magazin Dobre hrane je danas na kioscima, evo što vas očekuje u novom broju

Novi broj najsočnijeg magazina u zemlji na kioscima je ove nedjelje, 5. prosinca. Temperature su se spustile ispod ništice, uz izmjenu kiše, ponegdje i snijega stigao je prosinac. Što vas očekuje u novom broju? Otputovali smo u Baranju, a ondje smo saznali sve o povratku baranjskog kralja ravnica i najboljem perkeltu koji ćete ikad pojesti. Dalje, kušali smo pjenušce i tamna piva. Proveli smo dva vrlo ekstenzivna kušanja i analizirali preko trideset vrsta tamnih piva domaćih craft majstora, a Saša Špiranec pisao je o pjenušcima. U njegovom vodiču pronaći ćete sve informacije koje su vam potrebne da se opskrbite dobrim pjenušcima.

Zagrebački advent i ove godine se održava, ali u ponešto drugačijem obliku. istražili smo ponudu i odabrali tri zicera koja ne bi trebala razočarati i koji vam neće ponuditi loše kuhano vino i još lošije kobasice, dapače! Njihova ponuda je fenomenalna. Za one koji odluče instalirati adventsku kućicu kod kuće, dobro će doći i editorijal Slavice Šagolj s provjerenim receptima.

Ovo je naravno tek dio toga, a naš magazin od korica do korica možete pročitati već ove nedjelje 5. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 20:20