Ovog tjedna kuhamo brzo i jednostavno pa smo u našu selekciju od sedam favorita uvrstili jela priprema kojih vam neće oduzeti više od sat vremena, a mogla bi se svidjeti baš svima tko ih isproba. Tjedan započinjemo jednostavnim popečcima s blitvom, a već u utorak kuhamo klasik iz djetinjstva – kelj varivo s krumpirom. Srijedu smo rezervirali za bogatu rižu s piletinom, kobasicom i povrćem, dok se četvrtku posebno veselimo upravo zato što na red za pripremu dolazi brza pita sa sirom. U slučaju da vam ostane koji komad, ova pita može poslužiti i kao odličan gablec na poslu. Petkom već tradicionalno odabir pada na brza riblja jela kako bismo što prije uživali u vikendu, a ovog smo se tjedna odlučili za tjesteninu s rajčicom i tunom. Pizza iz tave u posljednje je vrijeme sve veći hit pa smo se pripremi tijesta i domaćeg umak odlučili posvetiti u subotu, a u nedjelju pak uživamo u svinjetini u kremastom umaku od poriluka i gljiva. U nastavku potražite recepte.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Svinjetina u umaku od gljiva i poriluka
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....