Poznati dalmatinski chefovi Braco Sanjin i Ivan Pažanin preuzimaju konobu Griblja u Sukošanu. Zanimljivo je kako su Pažanin i Sanjin ondje radili zajedno prije 13 godina. U telefonskom razgovoru Pažanin i Sanjin otkrili su nam kako će se jelovnik uglavnom bazirati na ribljem meniju. Budući da chefovi zajedno ulaze u novi projekt, važno je napomenuti kako Braco Sanjin više nije chef splitske Kadene u kojoj je proveo desetak godina.
Konoba Griblja prelijepo je kameno zdanje u centru Sukošana. Budući da se radi o doista velikom prostoru koje može primiti osamdesetak ljudi, bilo je izazovno formirati tim, no uspjeli su i otvorenje u krugu prijatelja zakazuju za četvrtak 10. veljače. Konoba Griblja prve goste primit će već ovaj petak, 11. veljače.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....