People‘s choice

Još jedan razlog za posjet: ovdje najbolje kapljice ne biraju sommelieri, nego publika - baš vi!

A svi koji glasaju i ostave svoju e-mail adresu ili broj telefona na WineOS by Graševina Croatica u Osijeku, ulaze u ždrijeb za izvlačenje nagrada - magnum boca graševine s posebnom etiketom

WineOS by Graševina Croatica nastavlja s uvođenjem noviteta. Deseto izdanje ove manifestacije, koje će se održati u petak i subotu, 10. i 11. siječnja, u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, svim posjetiteljima ponudit će priliku da svojim glasovima proglase najbolja vina i destilate koji će se predstaviti na sajmu.

Svi gosti WineOS-a moći će tako glasovati za proizvode koji su po njihovom mišljenju najbolji putem posebne web aplikacije. Aplikaciji će pristupiti skeniranjem QR koda, koji će biti istaknut na više mjesta u dvoranama Gospodarskog centra. Oni koji to žele moći će ostaviti svoje podatke te upisivanjem emaila ili broja telefona ući u ždrijeb za izvlačenje nagrada za posjetitelje. Nagrade će na kraju sajma biti uručene za najbolje proizvode u pet kategorija, koji su dobili najviše glasova posjetitelja. Riječ je o kategorijama bijelih, rose, crnih i pjenušavih vina te destilata.

Iako su uvijek nagrade stručnih ocjenjivačkih sudova važne proizvođačima, glasovi publike svakako će im biti izvrsna vodilja po pitanju želja i ukusa krajnjih potrošača. Najboljima će na pozornici biti uručena priznanja organizatora dok će dobitnici nagrada za glasovanje biti obaviješteni putem emaila ili telefonski.

Organizatori pozivaju posjetitelje sajma da se u što većem broju uključe u izbor te svojim glasovima pomognu svoje favorite u osvajanju nagrada. Poklone za posjetitelje osigurala je vinarija Belje u vidu magnum boca graševine s posebnom etiketom koja će dobitnicima zasigurno biti i lijepa uspomena na deseti WineOS by Graševina Croatica.

Uz dobro piće ide i dobra hrana, pa su organizatori osmislili i cooking show program. U petak i u subotu publici će kuhati Danijel Petrić i Alen Radanović, dok će Nenad Komes u petak pripremati smash ćevape, a chef Deni Srdoč rižot s kobasicom u subotu. A za dobru zabavu i testiranje znanja o eno-gastronomiji pobrinut će se naš poznati "lovac" Dean Kotiga.

Podsjetim, jubilarno deseto izdanje sajma WineOS by Graševina Croatica za posjetitelje je oba dana otvoreno od 15 do 21 sat, a dnevna ulaznica moći će se kupit na ulazu na sajam po cijeni od 30 eura. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici WineOS-a.

U nastavku vam donosimo i detaljan program ovogodišnjeg WineOS sajma.

PETAK 10. 1. 2024.

14:00 Masterclass radionice u 14, 15:45 i 17:30 sati (na prvom katu)
15:00 Početak sajma
15:00 Wine & Dine radionice u 15, 16, 18, i 19:30 sati (amfiteatar)
15:15 Razgovor Graševina Croatica
15:35 Druženje s kumovima sajma
15:55 Cooking Show - Danijel Petrić (rostbeef)
16:25 Gosti na pozornici: HAPIH i GS1
17:00 Službeno otvaranje sajma
17:00 Radionica HAPIH (amfiteatar)
17:30 Cooking show - Alen Radanović (zimska pizza)
18:00 Vinski razgovori
18:20 Gosti na pozornici: Orka grupa
18:40 Vinski razgovori
19:00 Cooking show - Nenad Komes (smash ćevapi)
19:00 Radionica HSK (na prvom katu)
20:15 Druženje s kumovima
22:00 After party (Klub Oxygene)


SUBOTA 11. 1. 2024.

14:00 Masterclass radionice u 14, 15:45 i 17,30 sati (na prvom katu)
15:00 Početak sajma
15:00 Wine & Dine radionice u 15, 16, 18 i 19:30 sati (amfiteatar)
15:20 Druženje s kumovima sajma
15:45 Cooking show - Alen Radanović (zimska pizza)
16:00 Gosti na pozornici: HAPIH i GS1
16:15 Vinski razgovori
17:00 Radionica HAPIH (amfiteatar)
17:05 Cooking show - Danijel Petrić (pulled pork)
17:35 Vinski razgovori
18:05 Gosti na pozornici: Orka grupa
18:30 Cooking show - Deni Srdoč (rižot s kobasicom)
18:40 Vinski razgovori
19:00 Eno gastro kviz by Dean Kotiga (na prvom katu)
19:30 Vinski razgovori
20:00 Druženje s kumovima
20:20 Proglašenje People‘s Choice pobjednika
22:00 After party (Klub Oxygene)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. siječanj 2025 11:56