Ljeto smo proveli radno, a jesen ćemo dočekati s vrlo posebnim pričama koje vam jedva čekamo pokazati. Možda najuzbudljivija od svih je priča o ličkoj pramenci. Otputovali smo u Korenicu i snimili veliku reportažu na imanju mladog ovčara Zdene Ramljaka.
Prostor smo posvetili i pomalo zanemarenoj heljdi koja je zastupljena u tradicionalnim recepturama Sjeverne Hrvatske već stotinama godina, a mi vam donosimo priču zbog koje ćete je i sami češće konzumirati. Slasnim receptima ispratili smo ljeto tako da svakako oslobodite svoje rasporede za isprobavanje istih (nekoliko recepata prepisali smo iz bilježnice Ivane Čuljak tako da je uživanje u kremastim kolačima zagarantirano).
Osim toga, donosimo i opsežan vodič malvazija koje morate isprobati ali ovaj put nekih novih vinara za koje ćemo tek čuti. To je tek dio tema koje vas očekuju u novom broju najsočnijeg magazina. Na kioscima smo u nedjelju 06. rujna, a vi nam javite svoje dojmove putem društvenih mreža!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....