NOVO U GRADU

Krenuli su s pekarnom na Trešnjevci i postali senzacija, upravo otvorili 5. lokaciju u Zagrebu

 Neja Markičević/
Najpoznatija zagrebačka craft pekarnica Bread Club otvorena je na petoj lokaciji, na adresi Britanski trg 9.

Nakon što je njihova prva lokacija na Trešnjevci nametnula trendove i izgradila cijelu zagrebačku scenu ljubitelja sourdough kruha, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge zagrebačke kvartove.

Zagrebački Britanski trg upravo je dobio poslovnicu Bread Cluba, prve zagrebačke pekare koja je počela raditi isključivo sa sourdough tijestom. Tako je Zagreb pored Trakošćanske, Vlaške, Bukovačke i Horvaćanske bogatiji i za poslovnicu na Britancu. Bread Club je odmah po otvaranju svoje prve poslovnice na Trešnjevci stvorio vjernu zajednicu, a kupci su odmah prepoznali kvalitetu i ljubav koju ekipa koja stoji iza Bread Cluba ulaže u svaki proizvod.

image
Ustupljena Fotografija/

“Veseli nas svaka nova lokacija koju otvorimo, krenuli smo s Trešnjevke, iz malog pogona koji je ujedno bio i prodajno mjesto. Tu smo jako puno naučili o navikama naših kupaca, jer smo konstantno bili u direktnom doticaju s njima. U međuvremenu smo narasli i proizvodnju smo dislocirali, tako da smo sada u proizvodnom prostoru većem od 800m2, iz kojeg snabdjevamo sva prodajna mjesta koja imamo. Trenutno smo u potrazi za novim lokacijama za daljnje širenje, kako bismo bili dostupniji što širem krugu naših kupaca.” rekla je jedna od suvlasnika Bread Cluba, Anamaria Palić.

image
Ustupljena Fotografija/

Pored mirisa kruha i focaccie, Britanskim trgom će se od sada širiti i miris kroasana, cruffina, glasovitih pizza, za koju je Bread Club tim nedavno dobio srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva i još mnoštva proizvoda koji postanu hit na društvenim mrežama.

image
Ustupljena Fotografija/

Bread Club je brend proizišao iz ljubavi prema pekarstvu, koju oni svakodnevno šire sa svojim posjetiteljima, a od danas i na lokaciji Britanski trg 9.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 06:43