Ovotjedni meni u potpunosti smo prilagodili siječanjskom raspoloženju pa tako kuhamo kremasta, slasna, okusom i teksturama bogata jela priprema kojih ne oduzima previše vremena. Tjedan započinjemo cvjetačom u hrskavom pivskom tijestu uz koju se sjajno slaže jednostavan umak od jogurta i tahinija, a nastavljamo brzim rezancima u kremastom umaku od kikirikija, s povrćem po želji. Sredinom tjedna radimo gustu, zasitnu juhu s heljdom, gljivama i krumpirom, a zatim tjedan nastavljamo sa sočnom piletinom iz pećnice i ribom s povrćem. U subotu kuhamo omiljene nam mesne okruglice i, umjesto uz tjesteninu, poslužujemo ih uz pire od celera i krumpira, dok u nedjelju radimo raskošnu janjetinu s povrćem koje će se, vjerujemo, tražiti tanjur više. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
Hrskava cvjetača u pivskom tijestu
UTORAK
SRIJEDA
Juha s heljdom, krumpirom i gljivama
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Janjetina s povrćem iz pećnice
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....