Nakon uspješne ljetne sezone Aminess Wine&Gourmet Night na Korčuli sprema se ispratiti ljeto uz još jednu nezaboravnu večer u 7 Seas Restaurant & Baru i to u utorak, 15. rujna od 19.30 sati. Chefovi Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević pripremaju kulinarsko iznenađenje koje će upotpuniti vinarije Grošić i Antunović, a za slatki dio pobrinut će se Suzana Kvesić.
Chefovi Bogdan i Zirojević, čiji smo veliki životni intervju objavili na portalu Dobre hrane u nastavcima te ga možete pročitati ovdje, za goste su osmislili zanimljiv jelovnik koji na jedinstven način sljubljuje znanja ova naša dva vrhunska chefa. Sastoji se od pet sljedova, a nakon pića dobrodošlice prve na red stižu tagliatelle od jadranske tune, pinjoli, prošek i komorač, zatim džem od rajčice, gel od fermentirane vode rajčice i kozice, potom i tjestenina punjena raguom od jadranskih lignja i dimljeni grašak, te file jelena, krumpir i odležani Parmigiano Reggiano.
Naposljetku, slatku rapsodiju predstavit će Suzana Kvesić sa smokva-orah, desertom koji uključuje sljubljivanje više okusa - ricotta parfe, crumble od badema i cimeta, džem od smokve, karamela te parfe od oraha.
Cijeli meni bit će praćen vrhunskim vinima vinarija Grošić i Antunović.
Posebnost ove večere u 7 Seas Restaurant & Baru na Korčuli jest naglasak na kvalitetnim lokalnim sastojcima i namirnicama koje chefovi koriste u izradi svojih jela kako bi gosti imali priliku probati autentičnu hranu spravljenu na kreativan i zanimljiv način.
Mjesto za Aminess Wine&Gourmet Nights na Korčuli moguće je rezervirati pozivom na broj telefona +385 52 858 600 po cijeni od 80 € za jednu osobu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....