U jednom su trenutku prozvali moje ime. Cijela je dvorana, ispunjena s oko 350 apsolutnih faca iz svijeta gastronomije čije sam knjige kupovala, pljeskala. Ana Roš, chefica Hiše Franko, i njezina bliska suradnica Manca Istinič počele su me grliti. U prvi mah ošamario me val ushićenja i odmah u sljedećem trenutku hladan tuš realnosti u kojem sam si pomislila: OK, Maša, moraš se sabrati, čeka te govor na pozornici. Duboko sam udahnula i popela se na pozornicu.
Govora se, naravno, uopće ne sjećam, ali znam da sam spomenula ono najvažnije, a to je da ova nagrada ne pripada meni, već Hiši Franko i svakom gostu koji je na mene ostavio trag - priča nam Maša Salopek koja je nedavno primila nagradu The Best Chef Pastry...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....