Gourmet iskustvo

Mladi chefovi, koji nas uvijek oduševe svojim kreacijama, kuhaju zajedno u Njivicama

Matija Bogdan i Stiven Vunić

 Ustupljena fotografija
Matija Bogdan ugostiti će Stivena Vunića i Matiju Pavlica te pripremiti večeru u 5 sljedova uz koju će se točiti vrhunska domaća vina

Ljetne večeri stvorene su za opuštanje s prijateljima i druženje s obitelji te stvaranje nezaboravnih uspomena. Još kad se tako dobra atmosfera "začini" ukusnim zalogajima i vrhunskim vinima, ostat će nam u sjećanju trenuci koje ćete pamtiti za čitav život. Jednu takvu mogli biste stvoriti vrlo brzo, ako na vrijeme uspijete rezervirati stol za najavljeni gastro događaj “Aminess Wine & Gourmet Nights”.

Naime, 19. srpnja će se u 7 Seas Restaurant & Baru u Njivicama na otoku Krku s početkom u 19:30 sati u kuhinji naći tri naša poznata chefa. Matija Bogdan će u restoranu okruženom morem i netaknutom prirodom ugostiti vlasnika i chefa konobe Zijavica u Mošćeničkoj Dragi - Stivena Vunića te Matiju Pavlica, chefa s bogatim iskustvom koji je zaposlen u 7 Seasu kao head chef na lokaciji na Krku.

Dobra pozivnica za večeru koja stoji 80 eura po osobi je i vinska pratnja uz večeru u pet sljedova. Kako stoji u najavi, uz jela spomenutih chefova točit će se vrhunska vina Vinarije Galić i Vinarije Katunar.

Inače, koncept visoke gastronomije 7 Seas inspiriran je raznovrsnošću namirnica i destinacijama na Jadranu, a označava, kažu - upotrebu kvalitetnih lokalnih sastojaka i vrhunsku razinu usluge te sofisticirane kulinarske tehnike Aminess gourmet tima. Večere se održavaju jednom mjesečno tijekom cijele godine u u Aminess restoranima u tri destinacije - restoranima Oliveto i Half 8 u Novigradu, te 7 Seas Restaurant & Bar na Krku (Njivice) i Korčuli (7 Seas Restaurant & Bar u sklopu Aminess Korčula Heritage Hotela).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 09:29