Ovog tjedna odlučili smo se na pripremu nešto drugačijih jela pa tako na ovaj sunčani ponedjeljak mijesimo dizano tijesto i u slasnu štrucu pakiramo ostatke od nedjeljnog ručka ili omiljene nareske. Pršut, šunka ili kare, piletina ili komadići svinjetine u kombinaciji sa sirom i umakom od rajčice zvuče kao više nego dobra ideja. Već sutra krećemo sa zdravijim ručkom s cvjetačom u glavnoj ulozi, dok smo srijedu već tradicionalno rezervirali za bogato, gusto varivo. Ovog puta biramo spoj slanutka, slanine, krumpira i kobasice.
U četvrtak je na redu priprema omiljenih tortilja od piletine, dok je dobro poznato kako petkom volimo uživati u kvalitetnim ribljim zalogajima. Ovog tjedna tako se bacamo na pripremu hrskavih popečaka od bijele ribe. Subotom varamo nepce i kuhamo genijalan lažni ragu s lećom, a nedjelju smo pak rezervirali za sočne svinjske kotlete. Recepte, naravno, potražite u nastavku!
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
Varivo od slanutka, krumpira, slanine i kobasice
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....