NOVO NA SCENI

Na zagrebačkoj Ilici otvoren je novi Bread Club, izgleda najposebnije od svih, a ovdje nude i nekoliko noviteta

Nova poslovnica potpuno je drugačije uređena od svih preostalih i ovdje možete svratiti i na doručak

Ove srijede, 23. listopada, ekipa iz Bread Cluba, Anamarija Zajec Palić, Andrija Pernar, Darko Kušić i Zrinka Zajec, otvorili su novu, sedmu po redu poslovnicu svoje zanatske pekarnice u Zagrebu. Nalazi se na adresi Ilica 203 i potpuno je drugačija od svih njihovih dosadašnjih pekarnica.

Osim što ovdje nude svoje već prepoznatljive proizvode, kao što su pizze, kroasani s različitim punjenjima, sendviči i kruhovi, nova poslovnica Bread Cluba zamišljena je i kao mjesto za opuštanje te ovdje možete svratiti sami ili u društvu pa uz, primjerice, doručak ili usputnu užinu, uživati i u toplim napicima.

U sklopu doručka nude jela kao što su avokado tost, sir i vrhnje s kruhom, kobasicom i špekom (8 eura), različiti sendviči, kimchi toast (7,50 eura), granola s bobičastim voćem (7,50 eura), chia puding (5,50 eura), keks i mlijeko (4 eura), a od pića kavu, čaj, matchu, prirodne sokove... Osim toga, nude i svoje standardne proizvode, među kojima je njihov cruffin s pistacijom, svakako jedan od najpopularnijih na našoj pekarskoj sceni uopće, a nedavno su izbacili i buhtle s džemom od šljiva, koje bi također mogle postati veliki sezonski hit.

Uz hranu i piće, u novoj poslovnici gosti također mogu kupiti i njihovu knjigu ‘Starter‘, koju su predstavili nedavno i u kojoj, među ostalim, otkrivaju i recepte za neke od njihovih najprodavanijih proizvoda. O svemu smo pisali ovdje.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Bread Club trenutno ima čak sedam poslovnica raspoređenih po cijelom Zagrebu i samim time najrašireniji je zanatski brend pekarnica kod nas. Ono što ljubitelji njihovih proizvoda sada čekaju jest širenje izvan Zagreba, a poznavajući ovu ambicioznu ekipu, ne bi nas iznenadilo niti širenje izvan granica zemlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 14:07