Vrijeme za nove početke

Nakon gotovo 6 godina iz poznatog zagrebačkog restorana odlazi jedna od najvažnijih karika

Vijest da iz restorana ManO2 odlazi Marko Rundek mnoge je iznenadila, no iz restorana najavljuju kako na njegovo mjesto dolazi zamjena dostojna te funkcije

Bio je Maitre D‘ i glavni sommelier poznatog i popularnog zagrebačkog restorana ManO2 od 2018. godine, no Marko Rundek ovog ljeta broji posljednje dane na ovoj poziciji, izvijestili su javnost njegovi kolege iz restorana na službenom Instagram profilu.

"Nakon više od 5 godina uspješne zajedničke suradnje, naš Marko je odlučio okušati se u novoj avanturi. Neupitno je obilježio jednu eru našeg restorana no, sada kreće u novu avanturu i želimo mu puno uspjeha i zahvaljujemo na dosadašnjem radu", napisali su.

image

Hrvoje Kroflin iz zagrebačkog restorana ManO2, proglašen je najboljim chefom izbora Dobri restorani 2022. godine

Privatna arhiva

Kako je u ovom poslu dulje od desetljeća, te je prije ManO2 restorana radio i u Dubravkinom putu, Dežman baru, tvrtki Put do hrane te Petoj četvrtini, njegovo iskustvo i znanje su neupitni. Potvrdio nam je to i njegov najbliži suradnik.

"Za sada vam ne mogu dati više informacija, jer je dogovor da ne izlazimo još u javnost s novim imenom, s obzirom na to da će Marko s nama ostati do 1. rujna kada nam dolazi novi Maitre D‘. Mogu vam, pak, reći da imamo novo ime za tu poziciju, da je riječ o fenomenalnoj osobi, stručnjaku", rekao nam je chef restorana Hrvoje Kroflin.

Također je najavio kako će 1. rujna mnogima omiljeni zagrebački restoran - Mano2, osim pojačanja predstaviti i novi meni.

"Doista se veselim svemu što dolazi, jer bez obzira na to što Marko odlazi, nas dvoje smo, kao i cijeli naš tim, ostvarili lijepe ciljeve i rezultate. Također, siguran sam kako ovo samo znači da ulazimo u neku novu eru, koja će značiti nastavak ove lijepe ManO2 priče", zaključio je Kroflin.

image
Privatna arhiva

Inače, ManO2 bit će zatvoren zbog korištenja godišnjeg odmora od 26. srpnja do 19. kolovoza, a uigrani tim, kaže nam Kroflin, spremna je za nove izazove koje su najavili za prvi dan mjeseca rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. srpanj 2024 07:02