NOVI KONCEPT

Noel Bread & Deli i Magnolia otvorili zajedničku pekarnicu i slastičarnicu na zagrebačkoj Trešnjevci

U malom lokalu u zagrebačkoj Trakošćanskoj ulici možete kupiti kruh i peciva, ali i torte i kolače

U zagrebačkoj Trakošćanskoj ulici na broju 17 otvoren je novi lokal, svojevrsni križanac slastičarnice i pekarnice, iza kojeg stoje dva Zagrepčanima već poznata brenda - Magnolia i Noel Bread & Deli. U malom prostoru na Trešnjevci tako se sada mogu kupiti peciva, kruh, sendviči, ali i torte i kolači. Svi proizvodi mogu se uzeti za van ili se u njima, uz tople i hladne napitke po želji, može uživati na terasi ili za zajedničkim stolom.

image
/Šimun Šitum

Kako saznajemo, suradnju planiraju nastaviti i razvijati pa je u planu isti koncept preseliti i u Noel Bread & Deli u Masarykovoj, gdje su dosad nudili samo pekarske proizvode poput kruha, focaccia, sendviča, peciva i svojih slastica. Sada će tom popisu dodati i Magnolijine slastice poput, primjerice, medovik torte i pite od jabuka.

Iako Magnolia ima svoje vjerne goste, posljednjih je godina pomalo u sjeni nekih novih lica i slastičarnica na zagrebačkoj sceni pa nam se ovaj korak čini prilično zanimljivim. Uz proširenje i novitete u ponudi, čini nam se, ponovno bi mogli doći u fokus zagrebačkih gurmana.

S druge strane, za ekipu iz Noel Bread & Delija ovo je samo jedan od novih projekata u posljednjih godinu dana. Naime, samo proteklih nekoliko mjeseci otvorili su tri nove lokacije, onu u Masarykovoj, Vlaškoj i na Trgu Drage Iblera, a još krajem prošle godine najavili su i otvaranje burger i wine bara.

image
Matia Malenica /

Magnolia i Bread & Deli pekarnica i slastičarnica još je jedan gastronomski dodatak zagrebačkoj Trakošćanskoj ulici. Tamo se, naime, već nalazi zanatska pekarnica Bread Club, Fisherija, mesnica Škokić, restoran Bonaca, pa čak i Domino‘s pizzerija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 12:05