Priprema domaćeg kruha nije rezervirana samo za pekare i u pitanju nije, kako često mislimo, dugotrajan posao koji će nam oduzeti previše vremena. Priprema domaćeg kruha zapravo je prilično jednostavna. Dovoljno je tek ubaciti sve sastojke u posudu, uroniti ruke u brašno pa zamijesiti tijesto. Kad se kruh diže, dobro je zabaviti se drugim stvarima u kuhinji kako se čekanje ne bi činilo predugačkim, a zatim se baciti na pečenje. Miris domaćeg kruha teško je nadmašiti i upravo smo zato pripremili sedam recepata za primjerke koji bi vas mogli u potpunosti osvojiti jednostavnom pripremom, mirisima i hrskavim koricama, a boljeg vremena za miješenje kruha od zimskog ponedjeljka zbilja se ne možemo sjetiti.
Zavede li vas miris domaćeg toplog kruha, svakako razmislite i o pripremi vlastitog startera.
PROVJERENI RECEPT ZA INTEGRALNI KRUH
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....