KAKO FINO

Od ciabatta i mirisnih focaccia do kroasana i brioša, ako volite kruh, ovu kuharicu morate imati

Više od 60 recepata za uspješno pečenje kruha u vlastitom domu, izašla je kuharica "Kruh" autora Emmanuela Hadjiandreoua

Domaći kruh, koji su ljudi stoljećima pekli u svojim domovima, oduvijek je bio temelj obiteljskih obroka, a posljednjih godina taj se običaj ponovno vraća u naše svakodnevne živote, donoseći sa sobom ne samo nostalgiju nego i zadovoljstvo pripreme kruha vlastitim rukama. U povodu Dana kruha, pravo je vrijeme da otkrijete čaroliju pečenja vlastitog kruha kroz novo, dugo iščekivano izdanje svjetski popularne knjige Kako napraviti kruh.

image
Ustupljena fotografija

Ova vrhunski ilustrirana knjiga, dostupna u izdanju Školske knjige, idealna je za sve ljubitelje kuhanja. S više od 60 recepata za različite vrste kruha i slastica, autor Emmanuel Hadjiandreou, nagrađivani majstor pekarstva, pruža savjete i upute koje će vas oduševiti. Bilo da volite klasični bijeli kruh, zdravije bezglutenske verzije ili se želite okušati u pečenju kruha s kiselim tijestom, ova knjiga donosi recepte za svačiji ukus.

image
Ustupljena fotografija

Uz to, prekrasne fotografije Stevea Paintera prate svaki korak pripreme, vodeći čitatelje prema savršenstvu u pečenju. Od prozračnih ciabatta i mirisnih focaccia do božanstvenih kroasana i brioša – slike i upute olakšavaju cijeli proces, čineći ga dostupnim i početnicima i iskusnim kuharima.

image
Ustupljena fotografija

Iako danas na tržnicama, u pekarnicama i trgovinama možemo pronaći široku ponudu kruha, pečenje kruha kod kuće pruža posebno zadovoljstvo. Ne samo da štedite, nego uživate u pripremi zdrave, prirodne hrane.

Stoga ako i vi želite svaki put uspješno ispeći kruh i usavršiti svoje pekarske vještine, poslušajte savjete majstora čiji su kruhovi nagrađivani diljem svijeta.

Knjigu je po cijeni od 20 eura moguće nabaviti u webshopu i svim knjižarama izdavača – Školske knjige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 10:17