Nagradni natječaj

Osvoji novu slatku kuharicu Harry Potter! Ima više od 30 recepata i puno čarobnjačkih savjeta i uputa

 Press
Da bi vam se ova kuharica svidjela, ne morate biti zaljubljenik u najpoznatijeg malog čarobnjaka na svijetu, a osvojiti je možete ako se priključite našem nagradnom natječaju na Instagramu

Prvo svjetsko izdanje kuharice Joanne Farrow "Harry Potter - Pecite, igrajte se i ukrašavajte", s detaljnim uputama i obiljem fotografija za izradu torti, muffina, kuglica, keksa i brownieja, izašlo je i na hrvatskom jeziku, u prijevodu Mirjane Paić-Jurinić, a objavio ju je Lumen u koprodukciji s Wizarding Worldom.

Nova zbirka recepata za slastice i slatkiše treća je, samostalna knjiga ove spisateljice u seriji kuharica čiji su recepti nadahnuti filmovima o Harryju Potteru i njegovoj družbi. Prva Službena Harry Potter kuharica - Slane i slatke čarolije i njezin nastavak Službena Harry Potter kuharica - Čarobna predjela, magična glavna jela, očaravajuće slastice i čudesni napitci (drugi dio) najprodavanije su kuharice u Hrvatskoj, pune korisnih savjeta i uputa za male kuhare, njihove roditelje i sve obožavatelje Harryja Pottera.

image
Darko Tomaš/Cropix

Čarobnjački svijet prepun je slasnih zalogaja. Sve te slastice - od pjenušava pivoslaca i šumećih vizbija do šarenih prozora Hogwartsa i čokoladnih žaba - očaravaju okusom koliko i njihove čarolije. A uz to, slastice uvijek fantastično izgledaju. Ova vam knjiga čarobnih recepata želi pomoći da sami stvarate čuda kad god uđete u kuhinju, da pečete i ukrašavate slasna remek-djela, toliko ukusna da će od njih svakoj vještici i čarobnjaku narasti zazubice. A najbolje od svega je da može postati vaša.

image
Press

Dobra hrana u suradnji s Lumenom daruje pet primjeraka knjige Joanne Farrow "Harry Potter - Pecite, igrajte se i ukrašavajte" u nagradnom natječaju na Instagram profilu portala Dobra hrana. Sve što trebate je zapratiti službene profile Dobre hrane i Lumena, lajkati objavu o natječaju i odgovoriti na pitanje: Da imate čarobni štapić i uz njegovu pomoć možete poželjeti jelo koje ste obožavali u djetinjstva, koje bi to jelo bilo? Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

"Zahvaljujući pomno napisanim receptima, fotografijama, šablonama i podsjetnicima na filmove, uz ovaj je bestseler New York Timesa lako iskusiti slasne pustolovine iz Hogwartsa u svečanim i drugim prigodama u vlastitu domu. Prije pečenja provjerite imate li sve sastojke s popisa i sav potreban pribor - kao i bistri um Hermione Granger, nepokolebljivu hrabrost Harryja Pottera (za zahtjevnije recepte) i slavnu ljubav prema hrani Rona Weasleyja! Možda je najvažnije ovo posljednje! Sretno s čarolijom kuhanja", poručuje urednica knjige i glavna urednica Lumena Miroslava Vučić.

Više o novoj službenoj kuharici Harry Potter možete doznati i ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 16:47