DOČEKALI SMO!

Otvoren je još jedan Tori Streetfood, mnogima omiljeni azijski restoran u Zagrebu, evo detalja

Vid Nikolić otvorio je još jedan Tori, nalazi se na adresi Zelinska 7. U nastavku donosimo detalje

Nakon više nego uspješne tri godine poslovanja u Španskom, gdje se, skriven među zgradama, nalazi prvi otvoreni Tori Streetfood, naš poznati chef Vid Nikolić sa svojim se timom odlučio na novi korak te su otvorili još jedan lokal. Nalazi se na adresi Zelinska ulica 7 i, ako u ovom kvartu niste ‘domaći‘, morat ćete se malo pomučiti da ga pronađete. Jer i ovaj se lokal nalazi skriven među zgradama, u kompleksu u kojem se nalazi nekoliko kafića i Tvornica Zdrave Hrane. No, pitate li ljubitelje azijske kuhinje u Zagrebu, sav trud itekako će se isplatiti jer prema mnogima upravo je Tori najbolji azijski restoran u gradu.

image

Vid Nikolić u suradnji s Davorom Bienenfeldom uskoro otvara i Kiyomi, restoran u atriju Zagrebačkog kazališta mladih, gdje će nuditi dim sum i jela s robate, japanskog roštilja na drveni ugljen

Biljana Blivajs/Cropix
image
privatna arhiva

Budući da je lokal manji, imaju samo tri sjedeća mjesta u samom restoranu i tri stola na terasi, ali su dostupni za take-out narudžbe putem weba ili dostavu hrane putem dostavnih servisa.

Na meniju Torija u Zelinskoj nalaze se sada već njihovi klasici, poput thai gyoza, odličnih lobster i ebi bunsa, zatim katsu piletina, kung pao, korean fried chicken, tuna i lobster poke, dan dan rezanci i curry s udon rezancima. Cijene se kreću od 8 do 13 eura po jelu.

image
Tori Streetfood Instagram/
image
Tori Streetfood Instagram/

Pregledom ponude na službenoj stranici uočili smo da nekih jela koja su dostupna u Španskom nema na meniju Torija u Trnju pa, ako već imate svoje favorite, poput primjerice njihovog ramena, svakako provjerite jesu li dostupni i na novoj lokaciji prije nego se zaputite do Zelinske 7. Sve informacije čekaju vas na njihovoj stranici.
Novi lokal otvoren je od ponedjeljka do subote od 12 do 20 sati, a nedjeljom je zatvoren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:05