JOŠ JEDAN!

Otvoren je prvi Batak u Splitu, ekipa na društvenim mrežama oduševljena: "Bilo je i vrime"

Nakon restorana u Čakovcu, koji su otvorili prije tek nešto više od mjesec dana, novi Batak restoran sada je dobio i Split

Batak je danas, sa svojih 19 restorana otvorenih u cijeloj zemlji, zasigurno najpoznatiji lanac grill restorana kod nas. Nedavno smo pisali da je otvorena prva poslovnica u Čakovcu, a ovih su dana otvorili i prvu u Splitu i, već očekivano, izazvali samo pozitivne komentare na društvenim mrežama. "Napokon" i "Bilo je vrime!", samo su neki od njih. I iz Batka poručuju da je ovo jedna od najiščekivanijih lokacija. Novi restoran nalazi se na adresi Vukovarska ulica 207, točnije u sklopu City Center One Split.

image
Mateo Strljic/
image
Mateo Strljic/

Batak restorani najpoznatiji su po jelima s roštilja, poput nezaobilaznih ćevapa, gurmanske pljeskavice, mesnih uštipaka i punjene vješalice. Osim toga, posljednjih godina pažnju su posvetili širenju ponude pa tako nude i jela kao što su rib-eye steak, BBQ rebarca i krilca, a za one okrenute ribi, tu je, recimo, file lososa. Na meniju imaju i jela s burratom, tatarski, dimljena pačja prsa, a sezonski nude i, primjerice, teleće pečenje te buncek sa zeljem.

Batak je, zapravo, već godinama ono jedno mjesto gdje se točno zna što će se dobiti i upravo je zato, vjerujemo, toliko popularan u svakom gradu u kojem se otvori. Podsjećamo, prvi Batak otvoren je još 2011. godine, a osim na 14 lokacija u Zagrebu, nalazi se i u Puli, Rijeci, Zadru i Čakovcu.

image
Mateo Strljic/
image
Mateo Strljic/
image
Mateo Strljic/

Svakako je zanimljivo vidjeti da su i Splićani, uz sve blagodati svog podneblja, u toj mjeri oduševljeni ponudom koju u njihov grad donosi Batak. Jedno je sigurno, ekipa iza ovog projekta, iz Victus grupe koja drži i slastičarnice Torterie Macaron, sushi restorane Gyotaku i azijski restoran Matsu te još nekoliko drugih brendova, svoj posao radi itekako dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 12:05