Osim šuma valova, cvrčanju cvrčaka kao omiljenom ljetnom zvuku ozbiljno konkurira samo cvrčanje hrane na užarenom roštilju, osobito ako ste pritom u hladu atraktivne terase poput one novog restorana Marina Medaka na otočiću Jerolimu nedaleko grada Hvara. Uz čašu hladnog vina ili nekog drugog osvježavajućeg pića, s pogledom od milijun dolara, kako ga opisuje sam Medak, ostaje vam samo da uživate u spoju dalmatinske i japanske kuhinje koja će stići na stol.
Umjesto inzistiranja na velikom meniju i držanju namirnica u ledu, želi da je gotovo sve što je na jelovniku Rougemarina Hvar ulovljeno tog jutra. To znači da će ponudu jela svaki dan prepustiti sreći i onome što more da.
Pritom u Rougemarin Hvar želi privući i domaće i strane ljude koji su u potrazi za idealnom lokacijom za razna privatna događanja poput vjenčanja, proslava i slično, ali i ponovno potaknuti turiste da se vrate otočiću okruženom čistim i prekrasnim morem.
Više o tome zašto se vrijedi uputiti na Jerolim pročitajte u našem tekstu o Rougemarin Hvaru, a želite li te okuse oživjeti i u vlastitoj kuhinji, isprobajte jednostavna, a izvrsna jela za koje nam je Marin Medak otkrio recepte.
KAKO PRIPREMITI JADRANSKE KOZICE S MOTAROM
PEČENI BRANCIN FILETIRAN NA BUTTERFLY NAČIN SA SALSOM
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....