VIDEO

Ovdje želimo provesti cijelo ljeto! Pogledajte kako izgleda novi RougeMarin restoran Marina Medaka na Hvaru

Na otoku Jerolimu neposredno uz grad Hvar nalazi se gastro oaza s odličnom hranom i pogledom od milijun dolara


Osim šuma valova, cvrčanju cvrčaka kao omiljenom ljetnom zvuku ozbiljno konkurira samo cvrčanje hrane na užarenom roštilju, osobito ako ste pritom u hladu atraktivne terase poput one novog restorana Marina Medaka na otočiću Jerolimu nedaleko grada Hvara. Uz čašu hladnog vina ili nekog drugog osvježavajućeg pića, s pogledom od milijun dolara, kako ga opisuje sam Medak, ostaje vam samo da uživate u spoju dalmatinske i japanske kuhinje koja će stići na stol.
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image

Fjaka forrest lounge prostor.

Tom Dubravec/Cropix

Umjesto inzistiranja na velikom meniju i držanju namirnica u ledu, želi da je gotovo sve što je na jelovniku Rougemarina Hvar ulovljeno tog jutra. To znači da će ponudu jela svaki dan prepustiti sreći i onome što more da.
image
Tom Dubravec/Cropix
image

Teleca pržolica s pečenim paprikama.

Tom Dubravec/Cropix
image

Spicy tuna na listu vinove loze prženom u tempuri

Tom Dubravec/Cropix

Pritom u Rougemarin Hvar želi privući i domaće i strane ljude koji su u potrazi za idealnom lokacijom za razna privatna događanja poput vjenčanja, proslava i slično, ali i ponovno potaknuti turiste da se vrate otočiću okruženom čistim i prekrasnim morem.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Više o tome zašto se vrijedi uputiti na Jerolim pročitajte u našem tekstu o Rougemarin Hvaru, a želite li te okuse oživjeti i u vlastitoj kuhinji, isprobajte jednostavna, a izvrsna jela za koje nam je Marin Medak otkrio recepte.
image

Marin Medak, vlasnik restorana Rougemarin

Tom Dubravec/Cropix

KAKO PRIPREMITI JADRANSKE KOZICE S MOTAROM
image

Kozice i motar u tempuri s coulisom od rajčica

Tom Dubravec/Cropix

image
Tom Dubravec/Cropix

PEČENI BRANCIN FILETIRAN NA BUTTERFLY NAČIN SA SALSOM
image

Brancin filetiran i pečen na butterfly način sa salsom od tri vrste cherry rajčica

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. listopad 2024 10:52