ZVUČI BAŠ DOBRO

Ovog petka nakon posla omiljeni zagrebački kafić pretvara se u vinski bar, evo o čemu je riječ

Kad iskusna ekipa iz Nesputanih vina odluči preuzeti šank susjednog Cogita, onda je to događaj koji bi se posebno mogao svidjeti ljubiteljima prirodnih, organskih i biodinamičkih vina

Suradnja ekipa iz Nesputanih vina i Cogito Coffee Roastersa nije neobična, jer nalaze se vrata do vrata, u dvorištu na adresi Jurja Žerjavića, na broju 7, ali ideja koju predstavljaju ovog petka, 4. listopada, novost je koju ljubitelji dobrog vina ne bi trebali propustiti. Prostor Cogita, naime, krajem tjedna od 19 do 22 sati pretvara se u vinski bar.

Što nude Nesputana vina?

Vinoteka Borisa Sarjanovića u potpunosti je posvećena prirodnim, organskim i biodinamičkim vinima i prva je svoje vrste u Zagrebu. Asortiman nije fokusiran samo na Hrvatsku, već na vina iz cijele Europe.

image
Ivana Nobilo/Cropix

"Uzbuđeni smo jer vas nismo vidjeli cijelo ljeto, a imamo vam toliko novog za pokazati (i, naravno, natočiti)! Najbolje od svega - ne moramo daleko", napisali su u objavi i dodali kako osoblje iz Nesputanih vina dio svoje kolekcije seli vrata do.

"Ako niste znali, naši susjedi iz Cogita veliki su zaljubljenici u prirodna vina. Kao i sa svojom kavom, vjeruju da je proces ključan te da sve kreće od zdrave i održive poljoprivrede. Zato smo udružili snage i očekujemo vas na vinskom druženju", objavili su iz Nesputanih vina na svojim društvenim mrežama.

Osim vina, dodaju, goste očekuju i dobri zalogaji koji će se pripremati od Kumparička sireva, a bit će tu i pokojeg specijaliteta iz Sala, kako bi gosti, uz čašu dobrog vina, imali što prigristi. Rezervacije za ovo druženje nisu potrebne, a više informacija možete potražiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:40