Tjedan smo odlučili započeti jednostavno. Skuhali smo gusti umak od rajčice i paprike, dodali jaja pa sve dobro zapekli. Uz krišku kruha, shakshuka postaje i više nego ukusan umak. Tjedan zatim nastavljamo nezaobilaznim grahom na žlicu, a sredinom tjedna bacamo se na pripremu najbrže pizze, one s tortiljom. Četvrtak smo rezervirali za slasnu, kremastu tjesteninu s gljivama, petkom jedemo zdravije pa je na meniju losos s heljdom, a subotom uživamo u bogatoj mesnoj piti s lisnatim tijestom. Na kraju tjedna, u nedjelju, odlučili smo se pripremiti okusima bogato pečeno pile sa samo nekoliko sastojaka, a kako bi nedjeljni ručak bio potpun, savjetujemo vam da mu dodati i dobru porciju pečenog krumpira. Dobar tek!
PONEDJELJAK
Jaja u umaku od rajčice i paprike
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....